Home Kunst in Zuid

Kunst in Zuid

Geen art Amsterdam 2012


 Art Amsterdam editie 2012 gaat niet door heeft de directie van Amsterdam RAI besloten. Het stond gepland van 20 tot en met 23 september in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord.


Het had een nieuw begin moeten zijn voor de 27 jaar oude beurs. De formule werd veranderd, de beurs zou com [ … ]

 

Straatmuzikanten expositie in Kortsluiting


Fotoexpositie ''Straatmuzikanten'' in Kortsluiting (het voormalige transformatorruimte in de 1e Schinkelstraat 16) van kunstenares Alejandra Netten.

Foto's van muziek- en levenskunstenaars uit alle delen van de wereld in kleur en zwart/wit.Straatmuzikanten die vluchtig onze zintuigen prikkel [ … ]

 

Look for Art Gallery is neergestreken in Zuidas.

 Look for Art opent haar deuren in De Gustav Mahlerlaan 525 met de expositie “Bear Market”(term uit de financiële wereld.)

Deelnemende kunstenaars:

Pipsqueak was here!!! (NL) Matt Small     (London, UK) Schoony       (London, UK) Z [ … ]
 

Kunstenaar: Jaap Burger

Interview met Jaap Burger

In zijn woning op de Hobbemakade 81 ontmoet ik Jaap Burger. Hij geeft me een kopje koffie een daarna brandt hij los. Dit zijn mijn werken zegt hij trots en wijst naar twee enorme doeken aan de muur. (150cm bij 150cm ongeveer)


Waarom ben je kunstenaar geworden?
Ja bij to [ … ]

 

Expositie Kunst-227

ZONDER RICHTING R42 VAN JAAP BURGER

 ZONDER RICHTING R42 VAN JAAP BURGER


De expositie ruimte Kunst-227 houdt open huis. Iedereen is 11 Maart vrij om op bezoek te komen en de werken van acht kunstenaars te bewonderen. De opening wordt muzikaal geopend met Vera Kerstens op de piano. 

één van de kunstenaars is Jaap Burg [ … ]

 

'knuifen' op visite in Zuid

Anja Meinders stuurt haar knuifen op pad. Knuifen!? Knuifen zijn haar creaties, grote knuffelpoppen gemaakt van oude gebreide truien. De knuifen bezoeken het liefst kinderrijke plekken, onlangs waren ze buiten op de ijsbaan te vinden tussen de schaatsende kinderen.

Nu mogen ze een maandlang uitru [ … ]

 


Pagina 1 van 2
Lees het magazine hier!