Home

Een nieuw concept in Amsterdam

Een nieuw concept in Amsterdam.


Het bedrijf Nu of Nooit B.V. richt zich op het tijdelijk en duurzaam exploiteren van leegstaande gebouwen. Dit varieert van horeca tot pop-up winkels, sport- en evenementenlocaties. Nu of Nooit B.V. is dit jaar opgericht door Job Keja, Michiel van der Eerde en Dick Leijen.

BAUT is de eerste onderneming van Nu of Nooit B.V. die geopend is. Creatief, dynamisch, divers, toegankelijk, tijdelijk en vooral: lekker eten. Dat is BAUT. Voor ieder moment van de dag en avond biedt BAUT relaxte hotspots: op het ruime terras (120 m2 aan de zonnige voorkant en nog eens 120 m2 aan de zijkant), in de bar (140 m2 met digitale leestafel, zithoek en knusse booths) en in het restaurant met open keuken (155 m2). Tegelijkertijd is BAUT een platform voor design, vernieuwende kunst en exposities. De inrichting is comfortabel industrieel; clean meets vintage, met een rauw randje. En verborgen grapjes, daar houdt BAUT ook van.

 

De keuken wordt geleid door chef Michiel van der Eerde, die zijn kennis en ervaring opdeed bij Hoefslag, Bokkedoorns, Oudsluis, Het Amstel Hotel en andere sterrenrestaurants. De afgelopen twaalf jaar was Van der Eerde culinair eindverantwoordelijke bij de horecaconcepten van IQ Creative: Envy, Nevy, Supperclub, Mazzo en Nomads.

Hopelijk kunnen we binnenkort een onderneming van Nu of Nooit B.V. ook in Amsterdam Zuid verwachten!

Een nieuw concept in Amsterdam
 
Lees het magazine hier!