Home

Amsterdam bruist op internationale Global Champagne Day

Op vrijdag 26 oktober a.s. om 10.30 uur gaat de Global Champagne Day in Amsterdam Oud-Zuid van start. Initiatiefnemer Brouzje | Champagne organiseert een champagnespeurtocht voor alle liefhebbers van champagne. Zo wil zij op ludieke wijze de internationale Dag van Champagne op de Nederlandse kaart zetten.

 

Global Champagne Day

Op 28 oktober 2010 werd de eerste Global Champagne Day georganiseerd in Amerika. Het is een wereldwijde 24-uurs (online) viering van champagne. In het eerste jaar was #champagneday van San Francisco tot Sydney trending topic onder 0,5 miljoen champagneliefhebbers. Vorig jaar werden op deze dag champagneproeverijen gehouden in o.a. Sydney, Napa, Boston, Buenos Aires, Toronto en in Champagne. Er werden 7.500 tweets aan gewijd.

 

Global Day in Oud-Zuid

Brouzje | Champagne lanceert de Global Champagne Day op vrijdag 26 oktober in Amsterdam Oud-Zuid. Eigenaresse Hinke de Jong van Brouzje zegt: “Het lijkt mij een mooi aanknopingspunt om de champagne bij een groter publiek onder de aandacht te brengen in Nederland. Vandaar dat ik graag het initiatief neem om dit voor het eerst in Nederland vorm te geven.”

 

Brouzje | Champagne

Brouzje uit Amsterdam verkoopt sinds 2007 unieke champagnes van kleine champagneboeren online en zonder verzendkosten en organiseert tevens champagneproeverijen en events met dit bruisend goud. De authentieke en persoonlijke sfeer van deze kleine champagnehuizen brengt zij graag over op Nederlandse champagneliefhebbers..

 

Fotospeurtocht rond Champagne

Geïnteresseerden die willen meedoen aan de ludieke fotospeurtocht rondom de champagnes van Brouzje, kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Ontvangst op vrijdag 26 oktober om 10.30 uur bij Brasserie De Joffers, hoek Cornelis Schuytstraat/Willemsparkweg 163. De Joffers is een charmante brasserie in Franse sfeer waar ook bekende Nederlanders graag vertoeven.

Uiteraard krijgt de winnaar van de fotospeurtocht een passende prijs.

Amsterdam bruist op internationale Global Champagne Day
 
Lees het magazine hier!