Home

Wie zijn de Meest Elegante Vrouwen van 2012 geworden?

Wie zijn de Meest Elegante Vrouwen van 2012 geworden?

Elegance, de eerste glossy van Nederland ‘voor de moderne vrouw’, reikte gisteravond voor de derde maal de Elegance Awards uit. In de categorieën Opkomend talent, Twintig, Dertig, Veertig en Vijftig werden vijf vrouwen beloond voor hun talent, hun kracht en hun elegantie. Zij ontvingen uit handen van hoofdredacteur Anita Willemars en cabaretier Richard Kemper de felbegeerde Award.

Tijdens een feestelijke avond in Amsterdam verzamelden modeliefhebbers, bladenmakers en Bekend Nederland zich in hun meest elegante outfit. Onder het genot van een scroppino wachtten de gasten in spanning af welke talentvolle vrouwen er met een Award vandoor gingen.

And the winners are…

Categorie Aanstormend talent: actrice Sigrid ten Napel. De 19-jarige actrice maakte haar filmdebuut in de Nederlandse productie Atlantis van regisseur Digna Sinke. Volgens de jury verdient zij de Award omdat ze mooi, intelligent en gedreven is en haar eigen keuzes durft te maken.

Categorie Twintig: fotomodel en actrice Sylvia Hoeks. Deze dame sleepte al verschillende prestigieuze filmprijzen in de wacht, waaronder een Gouden Kalf en een nominatie voor beste actrice tijdens de Best Actress Awards tijdens het Festroia Film Festival in Portugal. Haar blik doet ons denken aan die van Greta Garbo: koel, dromerig en sexy. En haar verschijning is al even elegant.’

Categorie Dertig: zangeres Do. Do veroverde onze harten met haar hit Heaven en heeft inmiddels vele albums en hits op haar naam staan. Elegance koos zangeres Do vanwege haar veelzijdigheid. Ze zingt en danst voortreffelijk, heeft klasse en durft haar nek uit te steken. Deelnemen aan Expeditie Robinson of aan de Marathon van New York: als ze iets wil, doet ze het.

Categorie Veertig: actrice Monic Hendrickx. Monic Hendrickx is geen onbekende als het om Awards gaat. De Elegance Award in de categorie Veertig ging naar haar vanwege haar krachtige uitstraling. Ze behoort tot de beste actrices van Nederland en is elegant van nature en bijzonder innemend.

Categorie Vijftig: auteur Jessica Durlacher. Jessica Durlacher is een van Nederlands grootste schrijfsters. In 2011 won zij de Opzij Literatuurprijs voor haar roman De held. De Elegance Award in de categorie Vijftig kreeg zij mede vanwege haar levenslust. Leven is beweging, zegt ze. Ze heeft een sterke drive om dingen voor elkaar te krijgen en hekelt gemakzucht of te grote voorzichtigheid.

bron: MaisonPR

Wie zijn de Meest Elegante Vrouwen van 2012 geworden?
 
Lees het magazine hier!