Home

Tips van Instituut de Salon

Ouder worden doen we allemaal, de manier waarop is een keuze

 

Instituut de Salon is een Beauty & Health Center waar jong, oud, man en vrouw terecht kunnen.

Niet alleen om mooier en gezonder te worden, maar ook om te behouden wat je hebt. Iets wat

voor ons, ijdeltuiten in Oud Zuid, heel belangrijk is. Want: ouder worden doen we allemaal;

de manier waarop is een keuze.

Strak en gezellig

Instituut de Salon is al tien jaar gevestigd in een prachtig pand aan de rustige Palestrinastraat achter het Concertgebouw in Oud Zuid. Bij binnenkomst kun je niet om de grote spiegel aan de zwarte wand en de prachtige magnoliaboom heen, de inrichting is strak en gezellig tegelijk. Eigenaresse Etta Maria Eringa en haar team nemen uitgebreid de tijd om tot een persoonlijk gericht advies te komen. Hun overtuiging? Echte schoonheid ontstaat als zowel de buiten- als de binnenkant worden aangepakt!

Blij met je lijf

Als je goed voor jezelf zorgt, voel je je ook goed. En toch is het soms moeilijk om, ondanks een gezonde levensstijl, die vervelende lovehandles weg te krijgen. “Wij kunnen je helpen de puntjes op de i te zetten,” vertelt Etta. “Zo werken wij met de Accent Radiofrequentie om plaatselijk vet te verwijderen. Deze behandeling is ook zeer geschikt tegen huidverslapping na bijvoorbeeld een zwangerschap.”

Cellulitis is in!

Negentig procent van de vrouwen heeft het... Maar wil je toch liever uniek zijn, kies dan voor een cellulitisbehandeling met de Cellu m6. De intensieve, niet pijnlijke bindweefselmassage maakt huidverklevingen los en strijkt de huid glad. Etta: “Mensen houden na een afslankdieet vaak een verslapte huid over. Zonde! Daarom adviseren we vaak deze lipomassage waardoor de gehele bloedcirculatie wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd en collageen wordt weer aangemaakt. De huid is weer strak en glad.”

Houden wat je hebt

Bij Instituut de Salon kun je terecht voor professionele gezichtsbehandelingen die de huid in goede conditie houden. Ook zijn er op maat gemaakte behandelingen voor als je huid niet in optimale conditie is door stress, medicatie of hormonale schommelingen, zoals zwangerschap, de overgang, puberteit en pilgebruik. Manager van Instituut de Salon Lahma Muris: “Veelvoorkomende problemen zijn pigmentvlekken, acne, rimpels en een verslapte huid. Of je nu een gevoelige of een allergische huid hebt of de – eerste – tekenen van
ouderdom wil tegengaan, er is voor ieder wat wils!”

(Re)moven die haren!

Drie jaar geleden stapte Instituut de Salon voor definitieve ontharing over van IPL naar de Soprano Laser. Met deze laser kunnen zowel de lichte, als de zongebruinde en donkere huid vrijwel pijnloos worden behandeld.

Voor onze Z.O.Z lezers…

Speciale introductiebehandelingen voor lichaam en/of gezicht:

• Cellu m6/cellulite behandeling: van € 75,- voor € 50,-

• Micro-dermabrasie en laser/facial: van € 90,- voor € 60,-

• Hydro-dermabrasie en laser/facial: van € 125,- voor € 90,-

In overleg kijken we welke gezichts- of lichaamsbehandeling het beste bij je past. Deze aanbieding geldt voor september en oktober.

 

Instituut de Salon

Palestrinastraat 1                                            

1071 LC Amsterdam

020 - 412 45 67

www.instituutdesalon.nl

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Tips van Instituut de Salon
 
Lees het magazine hier!